مركز اخلاق و تربيت در خرداد ماه 1382 قم آغاز به كار كرد. اين مركز مبتني بر احساس خلأ جدي در عرصه توليد دانش تخصصي اخلاق و تربيت اخلاقي بود. تبيين مباني و چارچوب هاي نظري دانش اخلاق و تربيت اسلامي به منظور توانمندسازي و توسعه آن به عرصه هاي گوناگون فردي و اجتماعي، تبيين نظام اخلاقي تربيتي اسلام و اثبات كارآمدي و برتري آن نسبت به ساير نظام هاي اخلاقي – تربيتي، ارائه الگوهاي نوآمد اخلاقي در راستاي پاسخ گويي به نيازهاي انسان و جامعه معاصر، ترسيم هندسه اخلاقي تمدن اسلامي و بازسازي روش شناسي اخلاق و تربيت از جمله اهداف و وظايف اين مركز است. اين مركز هم اكنون مشتمل بر گروه اخلاق و گروه تربيت اخلاقي است و عمده فعاليت هاي خود را در قالب كلان پروژه­هاي ذيل متمركز ساخته است:
گروه اخلاق:
 1. روش شناسي در الهيات اخلاق (روش شناسي استنباط آموزه هاي اخلاقي از منابع اسلامي)؛
2. اخلاق دينداري؛
3. اخلاق زيستي؛
4. اخلاق مديريت با رويكرد اسلامي. گروه تربيت اخلاقي:
1. نقش نهادهاي اجتماعي در تربيت اخلاقي ـ ديني با رويكرد اسلامي؛
2. مباني روانشناختي تربيت اخلاقي ـ ديني با رويكرد اسلامي.
از اين مركز تاكنون 10 اثر منتشر شده است و 5 اثر در دست انتشار و 14 اثر در حال انجام است. مركز اخلاق و تربيت برگزاري نشست هاي علمي حول موضوعات مرتبط با پروژه ها را به عنوان يك راهبرد اساسي دنبال مي كند و تاكنون بيش از 47 نشست علمي را با دعوت از اساتيد مطرح حوزه و دانشگاه برگزار كرده است.

1
 
پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی در سال 1385 در جهت رسیدن به اهداف خود و برای سرعت بخشیدن به انتشار و عرضه آثار ، مبادرت به تاسیس نشر پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی نمود و از بدو تاسیس تاکنون هر هفته یک کتاب منتشر کرده است . از این مرکز  تاکنون علاوه بر موسوعه 12 جلدی شرف الدین (ره) که جایزه جهانی جمهوری اسلامی را کسب نمود، بیش از سی درصد آثار منتشر شده در همایش ها و جشنواره های متعدد برگزیده و رتبه برتر را به خود اختصاص داده اند


   

كليه حقوق اين سايت متعلق به مركز نشر پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامي  است

 
خانه | بازگشت | حريم خصوصي كاربران |
Guest (PortalGuest)


مجری سایت : شرکت سیگما